2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Müdürümüzün Yıl Sonu Mesajı

02.07.2021 481

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrenciler;

     31 Ağustos 2020 tarihinde başladığımız yeni Eğitim ve Öğretim sezonumuzu bugün itibariyle kapatıyoruz. Bu süreç içerisinde müdür yardımcımızdan, öğretmenimize,yardımcı personelimize kadar herkes öğrencilerimizin başarısının en üst noktaya ulaşması için çalıştı.Her birine teşekkür ediyorum.

Sevgili Öğrencilerim ; Çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Uzaktan yapılan derslere katıldınız. Yüz yüze eğitim olduğu dönemlerde sınıfları hemen doldurdunuz. Sizler, ülkemizin geleceğisiniz. Şu ana kadar göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı sizleri tebrik ediyor, hepinize bol oyunlu tatil diliyorum.

 

Kıymetli Velilerimiz; Sizler  bu eğitim-öğretim yılında da çocuklarınızın yanında oldunuz.Uzaktan eğitim döneminde tüm imkânlarınızı zorlayarak onlara hep destek çıktınız. Her evi bir okul yaptınız. Okulumuza, öğretmenlerimize  her türlü konuda destek çıktınız. Bizlerin hep yanında olan tüm velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

 

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;  Geçen yıl olduğu gibi  hepimiz için çok emek harcadığımız, yorucu bir yıl oldu. Bu süreçte, öğrencilerimize her alanda rehberlik ederek, velilerimizin kaygılarını gidererek, her gün mesai gözetmeksizin çalışmalar yaptınız. Eğitim ve öğretim yılı boyunca  öğrencilerimiz  için gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinizi ayrı ayrı tebrik ve teşekkür ediyorum.

 

Sözlerime son verirken tüm öğrencilerime, velilerimize ve öğretmen arkadaşlarıma iyi tatiller, sağlık başarı ve mutluluk dolu günler temenni ediyorum.