MASA TENİSİ TURNUVASI

17/01/2016 Pazar günü okulumuzda Küçükçekmece Kaymakamımız Sayın Harun KAYA Beyefendinin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın Necati TEKBAŞ ve Sayın İsa KANICI Beyefendilerin, ilçe okullarının Okul Müdürlerinin ve çok sayıda velilerin katılımıyla "Babalar Arası Masa Tenisi" turnuvası düzenlendi.

25.01.2016 2967

Okul Müdürü Mustafa ONLAR turnuvanın açılış konuşmasında bu etkinliğin, Veli okul bütünleşmesine, babaların çocuklarıyla kaliteli zaman geçirmesine ve masa tenisi sporunun sevilmesine katkı sağlayacağını vurguladı. Ayrıca "Babalar Arası Masa Tenisi" turnuvasının bu yıl birincisinin düzenlendiğini ve ilerleyen yıllarda geleneksel hale getirileceğini söyledi. Turnuvaya velilerin yoğun ilgisi vardı.100 e yakın veli, eşleri ve çocuklarıyla birlikte turnuvaya katılım gösterdi. İlk üçe giren veliler ve çocukları ödüllendirildi.Turnuvaya katılan tüm velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz...