OKULLAR ARASI ATIK PİL TOPLAMA KAMPANYASINDA EN ÇOK PİL TOPLAYAN OKUL OLDUK

2007 yılından itibaren her sene düzenlemekte olan Okullar Arası Atık Pil Toplama Kampanyası 2019-2020 eğitim-öğretim yılında da 01 Ekim – 30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmiştir. En çok atık pil toplayan okullara TAP Derneği tarafından temin edilen ödüller Belediyeler aracılığı ile teslim edilmektedir. Okul olarak belirtilen tarihler arasında 1000kg atık pil toplayarak Küçükçekmece İlçesinde en çok pil toplayan okul olduk.

Bu kampanya ile amacımız, atık pilleri kaynağında ayrı toplayarak, çevreye zarar vermeyecek şekilde bertaraf etmek, okullarda çevre bilincini aşılayarak geleceğin büyüklerini ufak yaşta bilinçlendirmek ve böylelikle ilerleyen yıllarda daha temiz ve yaşanabilir bir çevreye kavuşmaktır. Kampanyaya destek veren tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

20.01.2021 270