OKULUMUZDAN MEZUN OLAN KİŞİLERİN DİPLOMA KAYIT ÖRNEĞİ TALEPLERİ İÇİN YAPMASI GEREKENLER

Okulumuzdan 2012 yılı öncesinde mezun olan ya da okulu yarıda bırakan öğrencilerimiz belgelerini kaybetmeleri durumunda diploma kayıt  örneği ya da öğrenim belgesi talep ederken okulumuza bizzat başvuruda bulunması ve nüfus cüzdanı aslı-fotokopisi ile okulumuzun vereceği dilekçe örneğini doldurmaları gerekmektedir.

TALEPTE BULUNAN KİŞİNİN YAPMASI GEREKENLER:

1-Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

2-Dilekçe Örneğinin Doldurulması(Dilekçe bizzat belgeyi talep eden kişi tarafından doldurulup imzalanacaktır.)

3-Okula bizzat kendisinin ya da birinci derece yakının bu evrakların asıllarıyla beraber okula başvurması

28.09.2022 150

Diploma Kayıt Örneği Talep Dilekçesi meb_iys_dosyalar/34/15/740741/dosyalar/2022_09/28111415.docx